top of page

ThoracaalLumbaal therapie

Algemeen

Dit is een nieuwe, snelle, unieke en uiterst effectieve therapie waarmee knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven en de doorbloeding weer goed op gang wordt gebracht en waardoor een snel herstel mogelijk is.
Deze wonderbaarlijke therapie zorgt ervoor dat het lichaam zelf in staat wordt gesteld om sneller te herstellen.

Afhankelijk van het eerste resultaat wordt u vrijblijvend geadviseerd over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.

ThoracaalLumbaal therapie 

Dit is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.
Het lichaam is door deze therapie zelf in staat om sneller te herstellen.

 

Mede door dit interactieve karakter van deze therapie wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn, die is ontstaan als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen of natuurlijk beenlengteverschil enz.

Deze therapie kan onder andere uitkomst bieden bij:

  • nek- en schouderklachten: (chronische) hoofdpijn, ernstige migraine, cluster-hoofdpijn, frozen shoulder, slijmbeursontsteking in de schouder, tennis-/golfarm.

  • lage rugklachten, hernia, ischias, overbelasting, vastzittend SI-gewricht, uitstralingspijn, heup- en knieklachten, hielspoor.

 

Blijvend resultaat


Een maandelijkse ThoracaalLumbale behandeling als ‘onderhoud’ is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

 

Disclaimer

De ThoracaalLumbaal therapie bestaat uit zachte technieken om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren.
In de meeste gevallen heeft de
ThoracaalLumbaal therapie direct een positief effect op veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De ThoracaalLumbaal therapie valt onder de ongeregistreerde alternatieve zorg (Wkkgz art.1). Ondanks dat de meeste cliënten aangeven al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat te hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend.
Daarom kan Massagepraktijk More Balance geen garanties geven. Daarnaast wil en kan Massagepraktijk More Balance geen medische claims doen met betrekking tot de
ThoracaalLumbaal therapie.

Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel zult u echter altijd eerst doorverwezen worden naar de reguliere zorg.

terug naar Behandelingen

bottom of page