AtlasLumbaal massage

Algemeen

De AtlasLumbaal methode is een nieuwe en unieke methode waarmee knelpunten op een natuurlijke manier worden opgeheven en de doorbloeding weer goed op gang wordt gebracht en waardoor een snel herstel mogelijk is.
Deze wonderbaarlijke therapie zorgt ervoor dat het lichaam zelf in staat wordt gesteld om sneller te herstellen.

De AtlasLumbaal methode is (mede dankzij de filosofie van de Dorn-methode) ontwikkeld door Hans Boerhof van BackBalance-Nederland en de stichting AtlasMassageGroep. Dankzij zijn alternatieve en revolutionaire manier van behandelen kunnen pijnklachten in de meeste gevallen uiterst snel en effectief worden verminderd waardoor u direct bij de eerste behandeling al weet waar u aan toe bent.

Afhankelijk van het eerste resultaat wordt u vrijblijvend geadviseerd over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.

Atlas methode (behandeling ca 15 minuten)

De Atlas methode is een nieuwe en unieke nek- en schoudertherapie. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.
Het lichaam is door deze therapie zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen.

De methode kan onder andere uitkomst bieden bij de volgende nek- en schouderklachten: (chronische) hoofdpijn, ernstige migraine, cluster-hoofdpijn, frozen shoulder, slijmbeursontsteking in de schouder, tennis-/golfarm.

Bij extreme, maar ook minder extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 15 minuten te behandelen dan 1 keer 45 minuten. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, wordt het opgelost en wat nog niet los was, komt dan los.

 

AtlasLumbaal methode (behandeling ca 30 minuten)

De AtlasLumbaal methode kan, naast de kenmerken van de Atlas methode, onder andere uitkomst bieden bij de volgende rug- en ruggerelateerde klachten:uiteenlopende lage rugklachten, hernia, ischias, overbelasting, vastzittend SI-gewricht, uitstralingspijn, heup- en knieklachten, hielspoor.

 

De AtlasLumbaal methode is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling komt u in korte tijd volledig in balans en in veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.
Het is, evenals bij de Atlas methode, een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en komt de doorbloeding weer goed op gang.

Mede door het interactieve karakter van deze therapie wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het beter om 3 keer 30 minuten te behandelen dan 1 keer anderhalf uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, wordt deze opgelost en wat nog niet los was, komt dan los.

 

Blijvend resultaat


Een maandelijkse AtlasLumbaal methode als ‘onderhoud’ is tevens een uitstekende ondersteuning voor een blijvend resultaat.

 

Disclaimer

De AtlasLumbaal methode bestaat volgens de BackBalance-therapie uit zachte technieken om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren.
In de meeste gevallen heeft de AtlasLumbaal methode direct een positief effect ten opzichte van veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De AtlasLumbaal methode valt onder de ongeregistreerde alternatieve zorg (Wkkgz art.1). Ondanks dat de meeste cliënten aangeven al bij de eerste keer een ongekend positief resultaat te hebben ervaren, is het resultaat per persoon verschillend.
Daarom kan Massagepraktijk More Balance geen garanties geven. Daarnaast wil en kan Massagepraktijk More Balance geen medische claims doen met betrekking tot de AtlasLumbaal methode en de BackBalance-therapie.

Bij ernstige medische klachten is het sterk aan te raden eerst met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan. Bij de geringste twijfel zult u echter altijd eerst doorverwezen worden naar de reguliere zorg.

terug naar Massagetechnieken