top of page

Algemene voorwaarden

Om de massage afspraak zo prettig mogelijk te laten verlopen, hanteert Massagepraktijk More Balance een aantal algemene voorwaarden. Bij het maken van een afspraak wordt ervan uitgegaan dat u deze voorwaarden gelezen heeft en hiermee akkoord gaat.

 1. Ter registratie wordt bij het maken van een afspraak naar het naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres van de cliënt gevraagd.

 2. In verband met het recht op privacy wordt de verstrekte informatie nooit zonder toestemming van de cliënt met derden gedeeld.

 3. Voor de eerste massage kan beginnen, wordt er met de cliënt een intakegesprek gehouden. De cliënt is verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt en voor het doorgeven van wijzigingen. De massage wordt op deze informatie gebaseerd.

 4. Bij Massagepraktijk More Balance worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel wordt de cliënt aangeraden zijn of haar arts of specialist te raadplegen alvorens een massage te ondergaan. Te allen tijde kan door Massagepraktijk More Balance worden besloten de behandeling niet te starten of voort te zetten als blijkt dat er reden is tot contra-indicatie.

 5. De cliënt dient aan het einde van de massage afspraak te betalen (contant of middels een betaallink die per sms of WhatsApp ontvangen kan worden).

 6. De cliënt kan een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of in overleg verzetten naar een ander moment, per e-mail (pia@massagemorebalance.com) of telefoon/voice-mail/WhatsApp (06-22226108). Bij te late afmelding of niet opdagen, kunnen de kosten voor de massage afspraak alsnog in rekening worden gebracht.

 7. De behandeling wordt door de cliënt op eigen verantwoordelijkheid ondergaan. Massagepraktijk More Balance kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen letsel.

 8. Heeft u onverhoopt een klacht en komt u er samen met Massagepraktijk More Balance niet uit, dan kunt u contact opnemen met de klachtenservice van het NGS.  
  Massagepraktijk More Balance is lid van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage en is aangesloten bij de NGS Klachtenservice Wkkgz.  
  Klik hier voor meer informatie.

terug naar Voorwaarden

bottom of page